HAMAR: Det kypriotiske laget har lang fartstid i Europa, men de har aldri imponert sportslig. I fjor fikk de juling av Gjerpen.

- Kypriotene har ikke det store håndballaget. Kampen om å gå videre, skal ikke være noe problem, sier trener Arne Senstad.
Gjerpen vant med 36-20 i Kypros i fjor, og 47-21 hjemme
- De har et par rumenere som er stammen i laget. Men sportslig skal det ikke være noen utfordring for oss.
Det er ennå ikke klart om det blir kamper både hjemme og borte, eller om kampene skal gå på samme sted.
- Det må klubbene bli enige om. En Kypros-tur er ikke så ille, men reisen dit kan ta tid, forteller Senstad, som allerede har sjekket flyrutene til ferieparadiset.
I EHF-cupen fikk også Tertnes kypriotisk motstand, mens Nordstrand skal møte et lag fra Frankrike. Runar på herresiden fikk et kroatisk lag i cupvinnercupen og Drammen ble trukket i gruppe med et irsk, nederlandsk og kroatisk lag i Challenge Cup.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.