I øyeblikket er det bare Kamilla Sundmoen og Linn-Marie Birkeland som er klare til neste sesong.

Begge har kontrakt som løper videre.

Ingen av de andre jentene har undertegnet ny kontrakt, men Martine Hovden har gitt beskjed om at hun fortsetter i Hamar.

Forlanger svar

– Dette er ikke dramatisk i det hele tatt. Vi har fått signaler på at de aller fleste spillerne fortsetter, sier daglig leder, Erik Stensrud.

Fra før er det kjent at Maja Jakobsen forlater Hamar-klubben til fordel for danske Odense, mens danske Lise Binger har gitt beskjed om at hun ikke forlenger sitt opphold i Storhamar og Norge.

– Vi har ikke helt gitt opp Lise og skal snakke med henne igjen, sier Stensrud, som legger til at mange av jentene har fått tilbud fra klubben og at han forventer svar fra mange av jentene innen veldig kort tid.

Status

Slik er status for spillerne som nettopp avsluttet sesongen i Storhamar.

Maja Jakobsen: skrevet under for danske toppserieklubben Odense.Ellen Marie Folkvord: har fått tilbud om å fortsette, men har ikke svart ennå.Betina Riegelhuth: har fått tilbud om å fortsette, men har bedt om mer tid før hun tar en endelig avgjørelse.Stine Lidén: Har ikke fått tilbud, men vil få det innen kort tid.Linn-Marie Birkeland: Er under kontrakt og fortsetter i gult og blått.Lise Binger: Har signalisert at hun vil hjem til Danmark, men Storhamar ønsker å overtale henne til å bli.Tonje Enkerud: Har fått tilbud, men har ikke svart ennå.Kristin Høybakken: Har fått tilbud, ikke svart.Martine Hovden: Har fått tilbud, gitt muntlig ja, men har ikke skrevet under ennå.Moa Fredriksson: Skade gjør at den svenske jenta må legge opp etter denne sesongen.Karoline Fredriksen: Har ikke fått kontraktsforslag ennå. Skal i samtale med klubben.Maria Jektvik Aarstad: Har ikke fått kontraktsforslag ennå.Malene Aambakk: For tiden utlånt til Volda, og har fått tilbud fra Storhamar.

Vil beholde ungjentene

– Vi ønsker å beholde Fredriksen og Skinnehaugen-tvillingene og de øvrige unge, lovende spillerne våre, sier Stensrud.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00