I øyeblikket er det bare Kamilla Sundmoen og Linn-Marie Birkeland som er klare til neste sesong.

Begge har kontrakt som løper videre.

Ingen av de andre jentene har undertegnet ny kontrakt, men Martine Hovden har gitt beskjed om at hun fortsetter i Hamar.

Forlanger svar

– Dette er ikke dramatisk i det hele tatt. Vi har fått signaler på at de aller fleste spillerne fortsetter, sier daglig leder, Erik Stensrud.

Fra før er det kjent at Maja Jakobsen forlater Hamar-klubben til fordel for danske Odense, mens danske Lise Binger har gitt beskjed om at hun ikke forlenger sitt opphold i Storhamar og Norge.

– Vi har ikke helt gitt opp Lise og skal snakke med henne igjen, sier Stensrud, som legger til at mange av jentene har fått tilbud fra klubben og at han forventer svar fra mange av jentene innen veldig kort tid.

Status

Slik er status for spillerne som nettopp avsluttet sesongen i Storhamar.

Maja Jakobsen: skrevet under for danske toppserieklubben Odense.Ellen Marie Folkvord: har fått tilbud om å fortsette, men har ikke svart ennå.Betina Riegelhuth: har fått tilbud om å fortsette, men har bedt om mer tid før hun tar en endelig avgjørelse.Stine Lidén: Har ikke fått tilbud, men vil få det innen kort tid.Linn-Marie Birkeland: Er under kontrakt og fortsetter i gult og blått.Lise Binger: Har signalisert at hun vil hjem til Danmark, men Storhamar ønsker å overtale henne til å bli.Tonje Enkerud: Har fått tilbud, men har ikke svart ennå.Kristin Høybakken: Har fått tilbud, ikke svart.Martine Hovden: Har fått tilbud, gitt muntlig ja, men har ikke skrevet under ennå.Moa Fredriksson: Skade gjør at den svenske jenta må legge opp etter denne sesongen.Karoline Fredriksen: Har ikke fått kontraktsforslag ennå. Skal i samtale med klubben.Maria Jektvik Aarstad: Har ikke fått kontraktsforslag ennå.Malene Aambakk: For tiden utlånt til Volda, og har fått tilbud fra Storhamar.

Vil beholde ungjentene

– Vi ønsker å beholde Fredriksen og Skinnehaugen-tvillingene og de øvrige unge, lovende spillerne våre, sier Stensrud.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.