Storhamars strekspiller Kristin Linløkken Høybakken er med på oppkjøringen til LK94-landslaget i håndball, men er reserve i EM.
Jeg er kjempeglad for å få være med til Frankrike, og jeg håper jo det skal være en liten sjanse for å få være med til EM, sier Storhamar-spilleren til HA-sporten.
I uttaket til EM er de to strekspillerne Jenny Grøtan fra Byåsen og Vilde M. Ingstad fra Nordstrand foretrukket foran Kristin. Det er bare en skade på en av disse som kan åpne for VM-spill for Storhamar-jenta.
- Selv om jeg gjerne skulle ha spilt i EM, ønsker jeg selvfølgelig ikke at noen skal bli skadet. Jeg får bare prøve å gjøre en god turnering i Frankrike, sier Kristin Linløkken Høybakken.
Hun har spilt nærmere 20 landskamper, men har fortsatt til gode å delta i et mesterskap.
I franske Cergy Pontoise skal Norge spille tre kamper. Russland er motstander fredag, Romania står på programmet lørdag før avslutningskampen er mot Frankrike søndag.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.