(Storhamar - Tertnes 22-27)

Storhamar gikk på et nytt hjemmetap mot Tertnes i Prestrudhallen onsdag kveld. 

Igjen hang Storhamar godt med etter innledningen, men en svak periode i første omgang, ødela muligheten til å vinne. Storhamar kom under med fem mål, og Tertnes så seg aldri tilbake. Landslagsspillerne Betina Riegelhuth og Maja Jakobsen scoret seks mål hver, men det var ikke nok til å stoppe Tertnes mot to viktige poeng. Nå er Storhamar involvert i kampen om nedrykk! 

- Jeg synes vi gjør en bedre kamp i dag, enn hva vi gjorde mot Byåsen i forrige uke. Det er fryktelig kjedelig at vi har havnet der vi ligger, sier Riegelhuth, som er klar over at Storhamar kun er to poeng over nedrykksstreken.

- Vi er klar over at vi ligger langt nede på tabellen, men det er bare hard jobb som kan løse dette, sier Riegelhuth.

- Har  trener Alfred Örn Finnsson full tillit i spillergruppen?

- Det ønsker jeg ikke å kommentere, det er ikke der problemet ligger, avslutter Riegelhuth.

Hang med i starten

Storhamar startet kampen bra, og lenge var det jevnt. Men så slapp Storhamar inn fem mål uten å score noen selv. Kampen ble punktert da Tertnes gikk opp til 13-8 på slutten av første omgang.

byttet posisjoner

Prestrud-jentene kom ut til andre omgang med god kamplyst, men ble fort slått tilbake da Tertnes hamret inn scoring etter scoring. En desperat Finnsson flyttet rundt på spillerne sine, men uten at det hjalp nevneverdig. Til slutt spilte vingen Linn-Marie Birkeland midtback, mens Martine Hovden lå ute i en uvant ving-posisjon.

Storhamar lå på det verste under med elleve mål, men klarte å få sluttresultatet ned til 22-27.

- vi skal snu dette

Linn-Marie Birkeland var knust etter tapet, men lot seg likevel intervjue av HA-sporten.

- Vi har hatt to gode treninger nå, men igjen sprekker vi i kamp. Vi slipper inn altfor mange mål, og får aldri løpt kontra siden vi må plukke baller ut av nettet. Men vi skal snu dette, avslutter en trist Linn-Marie Birkeland.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00