• KRIMSJEF: Rune Strand, her fotografert ved en tidligere anledning.
    FOTO: KAMILLA AMUNDSEN WILLIX

Det var jubel også på politihuset i Hamar, da de norske landslagsjentene, med to Storhamar-spillere i troppen, slo Spania 28-25 i EM-finalen i Budapest søndag kveld.

Storhamars Betina Riegelhuth tegnet seg for to av Norges mål.

«Kjære, snille, flinke»

Så stor var lykkerusen på kammeret, at en kollega av politietterforsker Betina Riegelhuth ga henne fri lille julaften med følgende sms, ifølge VG:

«Hei, kjære, snille, flinke og dritbra håndballspiller! Gratulerer med EM-gull - fantastisk. Vi er så stolte av den innsatsen du har gjort for laget. Jeg har tatt en SJEFSAVGJØRELSE på at du tar fri i morgen, lille julaften. Denne avgjørelsen er forankret hos krimsjef Strand, dersom du er i tvil. Ha en strålende julefeiring og nyt dagene med familie og venner. Så ses vi på jobb mandag 29.12.14. Vil du møte på jobb 08.00 eller 10.00?»

- Har fått tyn

Det gleder en gullglad og juleklar spiller, som aller mest ønsker å komme seg hjem for å feire gull og høytid.

- Det var utrolig deilig. Nå kan jeg reise hjem og forberede julen og ha fokus på det, sier Riegelhuth til VG.

Krimsjef Rune Strand bekrefter overfor samme kilde at han har gitt henne tillatelsen til en litt tidligere juleferie.

- Vi har fått tyn for at hun var satt opp på jobb. Så vi sendte henne en SMS i dag hvor hun fikk beskjed om at hun kan ta fri, sier Strand, og forsikrer at gullet skal feires også på jobb:- Vi må ha en liten markering når hun er tilbake på jobb i romjulen, og så må vi feire når alle er tilbake på jobb etter jul, sier han til VG.

Også Maja Jakobsen fra Storhamar feiret gull med Norge i går.

Les også
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.