Etter en sesong i danske Team Esbjerg, er prikkskytteren tilbake i Hamar. Treneren hennes synes ikke det er noen grunn til å skru forventningene ned før comeback-sesongen i eliteserien.

– Hun er landslagsspiller, og derfor en stor og viktig signering i norsk håndball. Jeg mener hun bør bli toppscorer i eliteserien, sier Senstad og legger ikke skjul på at han stiller store krav til 29-åringen.

Har spilt på 80 prosent

Senstad har jobbet med bakspilleren i flere sesonger og mener Betina har mer å by på enn hva hun har vist de siste sesongene.

– Hun har stort sett spilt på 80 prosent av sin egen kapasitet, påstår Senstad før han legger til:

– Jeg gleder meg veldig til å jobbe knallhardt med Betina.

Hovedpersonen selv tar trenerens krav på strak arm.

– Han har sagt det samme til meg også, og jeg skal gjøre alt jeg kan for å innfri, smiler Riegelhuth.

– Betina skal dyrkes og gis alle muligheter til å lykkes. Så god er hun, fastslo Senstad.

150 scoringer er kravet

Med Betina tilbake, har Storhamar bakspillere med ulike kvaliteter. Skuddtrusselen til Riegelhuth, tempoet til Kamilla Sundmoen og gjennombruddskraften til Tonje Enkerud kan sørge for gode opplevelser på banen.

– Betina bør score 150 mål. Om Kamilla og Tonje i tillegg holder seg skadefrie, har vi et lag som ganske mange vil grue seg til å møte, spår sjefen på benken.

Likevel er treneren nærmest som vanlig bekymret for skadesituasjonen i spillergruppa.

– Vi har en del spillere som enten er skadet, eller er på vei tilbake etter skade. I tillegg er det fortsatt usikkert om både Martine Hovden og Malene Aambakk blir fullt restituert etter sine alvorlige og langvarige skader, sier treneren, som tror Larvik, Vipers og Glassverket ser sterkere ut enn de øvrige lagene i vår øverste liga.

– Bak disse lagene er det flere som kjemper om en plass på øvre halvdel. Storhamar er selvsagt et av lagene som kan havne der, smiler Arne Senstad.

For Betina Riegelhuth er fortsatt OL-varkingen et sårt tema.

– Det sitter i kroppen og er litt sårt å snakke om, innrømmer nykommeren.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.