LARVIK: Storhamar-trener Arne Senstad skulle gjerne hatt hoveddelen av neste sesongsspillerstall på plass for lenge siden, og han legger ikke skjul på at han synes det har dratt ut:

- Jeg synes det, men jeg har et styre og et sportslig utvalg å forholde meg til, og nå håper jeg å få de signalene jeg ønsker, sier han.
Egentlig skulle Senstad og sportslig leder Bertil Pålsrud gått i gang med kontraktsforhandlinger før jul.
I påvente av det økonomiske årsresultatet, har ikke Senstad hatt rammer å forholde seg til, og klubben har ennå ikke sikret seg signaturen til noen av de 12 som snart står uten kontrakt.
Av de 12 er det helt klart at Heidi Tjugum ikke blir med videre. De øvrige er Izabela Duda, Daria Boltromiuk, Kamilla Sundmoen, Inger Senstad, Marthe S. Johansen, Anette Linaker Olsen, Tove Elisabeth Rise, Trine Haugstad, Lene Jøranli, Stine Lidén og Linn Westbye Pedersen.

- Må tenke sport nå
- Nå har styret gjort en god økonomisk jobb, og nå må vi begynne å tenke sport, sier Storhamar-trener Arne Senstad.

- Dette laget har et vanvittig potensial, og jeg håper næringslivet og alle som kan bidra, stiller opp for Storhamar.
- Hvem vil du ha med videre?
- I utgangspunktet ønsker jeg å beholde alle, men det er ikke alltid en får det som en vil. Det kan dukke opp skolegang og slike ting. Vi har flere i studiealderen, men ingen har signalisert at de reiser, sier Arne Senstad.

Forsterkninger
Som HA-sporten tidligere har skrevet, er Kamilla Sundmoen i tenkeboksen fordi hun synes det er vanskelig å kombinere jobb og topphåndball, men Storhamar ønsker veldig sterkt å ha med 23-åringen videre.

Trener Senstad er også ute etter å hente inn et par forsterkninger, men kanskje må det til enda flere hvis noen av de 11 ikke blir med videre.
De som har kontrakt også for neste sesong, er Marita Brennodden, Anja Edin, Lise Løke, Maja Jakobsen, Guro Jakobsen og Betina Riegelhuth.
- Vi må selvsagt se an hvem som blir med videre, men får vi beholde de vi har, ønsker jeg meg to nye; blant annet en spiller som kan stå bak i midten og ordne opp defensivt. Aller helst vil jeg ha en tovegsspiller.

Blir fortgang nå
Sportslig leder, Bertil Pålsrud, sier til HA-sporten at de vil få fortgang i arbeidet nå som årsmøtet har spikret neste års budsjett.

- Har dere midler til et par forsterkninger som Senstad ønsker?
- Jeg er veldig glad for at vi har en trener med ambisjoner, og vi skal finne en løsning som passer til realitetene. Det betyr blant annet at vi skal fange om den negative egenkapitalen fra 2007, sier Pålsrud.
- Betyr det færre midler til sportslig satsing etter som lønnsbudsjettet reduseres med 400.000 kroner?
- Jeg vil ikke gå inn på enkeltposter, men nå skal vi snu alle stenene og se hva vi skal gjøre. Situasjonen er ikke annerledes enn i fjor, og jeg føler meg sikker på at Storhamar er i den situasjonen at vi kan bygge videre på det vi har startet. Vi skal bygge klubben - og den skal bygges på lang sikt, sier Pålsrud som er glad for Storhamar Håndball havnet på et fornuftig økonomisk resultat i 2008.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.