Det som i utgangspunktet var en ufarlig, men smertefull kne mot kne-kollisjon, har gitt Storhamar kapteinen kneplager og hevelse.

– Det er det samme kneet som jeg har vært skadet i tidligere, og trøkken har gitt meg smerter på baksiden av kneet, sier Sundmoen som vil vente i det lengste før hun avgjør om hun kan spille.

– Er jeg usikker står jeg over kampen, sier Sundmoen til HA-sporten dagen før møtet med bunnlaget i eliteserien Skrim fra Kongsberg.

Tøff motstand

Gjestene har ikke tatt et eneste poeng så langt i eliteserien, men Sundmoen mener likevel gjestene må finne seg i å være favoritter.

– Det er tross alt et eliteserielag, sier Sundmoen og skyver favorittstemplet over på gjestene fra Kongsberg.

Storhamar møtte Skrim i Vestfjorden Cup i sommer og vant lekende lett med 10 mål.

– Det var treningskamp og betyr ikke noe nå. Vi banket også Tertnes to ganger i sommer, men i eliteserien ligger laget fra Bergen på tredjeplass, påpeker Storhamar kapteinen.

Må løfte seg mye

Men det er neppe Skrim sin triste serieåpning som skremmer Sundmoen mest. Storhamars egne prestasjoner har nemlig ikke vært spesielt solide, til tross for tre enkle seire i serien.

– Vi må opp på et helt annet nivå i kveldens cupkamp. Resultatene har vært gode, men prestasjonene har vært for dårlige, sier Sundmoen og legger til at trener Arne Senstad ga tydelig beskjed om det etter 12-målsseieren mot Gjøvik HK.

Redusert skuddtrussel

– Det er slutt på tida hvor Arne bare kjefter og smeller. Nå stiller han krav til at vi som er ute på banen sørger for å gjøre ting bedre.

Storhamars skadeliste er i ferd med å skape bekymringer for samme Arne Senstad.

Fra før er Ellen Marie Folkvord, Malene Aambakk og Martine Hovden ute, og bakspillerrekka til Storhamar blir betydelig svekket om også Sundmoen må stå over.

– Stallen er smalere enn vi ønsker i øyeblikket, men det betyr bare at andre må ta større ansvar. Uansett skal vi ha mulighet til å komme oss til kvartfinalen, mener Sundmoen.

Her er Skrims resultater fra seriespillet: Larvik–Skrim 38-15, Skrim–Oppsal 19-29, Skrim–Halden 22-28, Byåsen–Skrim 32-20, Skrim–Tertnes 25–27.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.