Søndag ble det klart. Storhamar-jentene kastet seg tilbake til eliteserien på første forsøk.

Nå blir det kamper mot Larvik, Byåsen og Glassverket igjen.

Trener Senstad har noen tanker allerede.

– Når det gjelder distanseskyttere merket vi stor forskjell da Malene Aambakk kom tilbake fra skade. Vi ble farligere fra distanse. Hun må jobbe opp fysikken, men har en fin utvikling, og det ser bra ut på den plassen. For min del er en høyrehendt klasseskytter førsteprioritet foran neste sesong, sier Senstad, og fortsetter:

– Ikke råd til å bomme

– Vi har begrensede ressurser, og det er mange klubber som leter etter det samme. Vi må gjøre det interessant på andre områder enn økonomi, lage ei attraktiv pakke, sier Storhamar-treneren.

Mye tyder på at Senstad & co. må kikke utenfor Norges grenser etter en storskytter.

– Det er viktig med god research her. Vi har ikke råd til å bomme.

Han mener de er bra forspent med strekspillere og kantspillere.

– Hvis vi får med dem vi har nå videre, ser det bra ut.

På strek dreier det seg om Ellen Marie Folkvord, Lise Løke og Kristin Høybakken. På kantene har Senstad alternativer i Lise Binger, Linn-Marie Birkeland, Gabriella Juhasz, Elise Skinnehaugen og Emma Skinnehaugen.

Arne Senstad håper å få klarhet i situasjonen til de skadde spillerne så fort det er mulig, også med tanke på planlegging av neste sesong.

– Folkvord kommer tilbake. Der er det kontroll. For Kamilla Sundmoen er det ingen forandring. Der blir det nye vurderinger etter hvert. Martine Hovden har trøblet i to år. Det er et vondt kapittel. Hun skal inn til en ny vurdering nå, sier Arne Senstad.

Utfordret spillerne

Storhamar-treneren har utfordret jentene gjennom hele sesongen med tanke på det som kommer.

– Det er ikke sikkert alle er med neste sesong. Gjennom sesongen har de fått sjansen til å vise at de er gode nok. Jeg har utfordret dem skikkelig. Jeg har sagt at jeg vil se at de er villige til å legge ned den jobben som trengs, og denne sesongen har mange fått sjansen, sier treneren og legger til:

– Grunnlaget er bra med organisasjon og økonomi, i tillegg til at vi har fått en ny arena. Det er veldig viktig, sier Storhamar-trener Arne Senstad.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.