HAMAR: - Våg er det eneste laget i Norge som rendyrker en 3-2-1-formasjon i forsvar. Og det er de ganske flinke til. De er flinke til å ødelegge for motstanderne. Det må vi være forberedt på, sier Arne Senstad.

Men Storhamar-treneren tror laget hans kommer til å takle det helt fint.
- Vi er ganske vant til å spille mot lag som merker oss ut, både en og to av våre spillere. Men det blir viktig ikke å komme for tett på dem i angrep.
- Så det ligger an til en skikkelig krigekamp?
- Det kan du nok si. De er nok gira på å vinne og å frata oss medaljedrømmen. Men det virket som om spillerne var skjerpet og klare på treningen. Klarer vi mobilisere kreftene og er kalde i huet, bør vi klare det.
- Du var ikke helt fornøyd etter onsdagens kamp...
- Nei, da falt vi litt ned og det ble tettere enn nødvendig. Jentene er nok litt slitne. Men alle er oppe og går og vi kan avgjøre dette selv. Uansett har vi gjort en strålende sesong, men nå som vi har sjansen vil det være en nedtur om vi ikke klarer tredjeplassen. Jeg har en god følelse.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.