Da Alfred Örn Finnsson kom fra Volda foran denne sesongen, ble han ansatt på ei såkalt ett pluss to årskontrakt. Storhamar ønsket å evaluere islendingene før de skulle bestemme seg for å gå videre med opsjonen på to sesonger.
Nå er den saken i boks.
- Vi forlenger, fastslår Storhamars daglige leder, Erik Stensrud. Vi hadde en klausul i kontrakten om at vi skulle snakkes før 1. mars, og det har vi gjort nå.

Evalueringsprosess

Stensrud forteller at Storhamar har hatt en god evalueringsprosess, hvor de har snakket med spillerne og støtteapparatet.
- Det syntes vi var en naturlig prosess, og tar vi en kikk på tabellen, så var også den grei, sier Stensrud og fastslår at både styret, spillerne og klubbledelsen ønsket å fortsette med Finnsson, som med sine 33 år må sies å være en forholdsvis ung eliteserietrener.

Godt fornøyd og forlikt

- Vi visste at vi ikke fikk en trener med veldig mye erfaring, men det har vi i resten av trenerteamet. Nå har også Alfred fått et år på seg i Postenligaen, og vi er godt fornøyd og godt forlikt med å ha med Alfred videre. Vi ser at det er potensial både i han og jentene, og har nå som et kortsiktig mål å etablere oss bak Larvik i Postenligaen, sier Stensrud.
Når det gjelder resten av trenerteamet, har Bent Svele fortsatt ett år igjen av sin kontraktstid. Stensrud er i dialog med Tormod Steen, og håper på å ha hans håndballframtid på plass en gang i neste uke.

Prøvetiden er over

Alfred Örn Finnsson ser fram til å arbeide videre med Storhamar.
- Dette har, som ellers i arbeidslivet, vært en slags prøveperiode før du blir fast ansatt, og det føles godt å fortsette i Storhamar, sier Finnsson.
- Var du i tvil om du fikk fortsette?
- Nei, nei. Men jeg har ikke alltid vært fornøyd med det jeg har gjort denne sesongen, og man vet jo aldri hva som skjer i denne bransjen.
- Var du selv i tvil om å fortsette?
- Absolutt ikke. Dette er drømmen min, og jeg er veldig fornøyd med å kunne jobbe med fantastiske spillere. Jeg har også lært utrolig mye på denne tiden i Storhamar, og av og til lærer man også av de feilene en gjør.
- Som hva da?
- Nei, det vil ta for lang tid, sier Finnsson med et smil før han legger til:
- Det har vært veldig positivt å være på lag med Bent Svele og Tormod Steen. De har betydd mye, sier 33-åringen.
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.