Daglig leder i Storhamar Håndball Elite, Steen Morten Johansen bekrefter mandag at storskytteren kommer tilbake til Hamar.

- Betina har skrevet under på en 1+1-årskontrakt, med noen klausuler. Vi er strålende fornøyde, forteller Johansen til HA-sporten, som for øyeblikket er i Danmark, for å sikre seg Riegelhuths signatur.

En totalvurdering

28-åringen kom til Storhamar i 2008, før hun forlot klubben til fordel for danske Team Esbjerg i 2015.

- Det har vært en totalvurdering både når det gjelder det private og sportslige. Storhamar har alltid vært den klubben hvor jeg har vokst mest, forteller Riegelhuth om comebacket i gult og blått.

Riegelhuth var også å finne på tribunen da Storhamar sikret gullet i 1. divisjon, under hjemmekampen mot Fredrikstad i begynnelsen av april. Da var hun åpen for en retur til klubben.

Fortsatt sesong

Det er fortsatt sesong i Danmark. Riegelhuth vet ikke når hun flytter tilbake til Hamar.

- Det er fortsatt kamper igjen her, også håper jeg å kunne komme med på noen landslagsopphold etterhvert. Når jeg flytter vet jeg ikke.

Bakspilleren er glad for å ha tatt en beslutning med tanke på neste sesong.

- Det blir godt å kunne konsentrere seg kun om håndballen igjen nå. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.