HAMAR: Anja Edin storspilte med Storhamar i sesongoppkjøringen, men har slitt mer i seriespillet før hun glitret igjen i landskampene i Danmark.
- Vi må heve oss
- I Storhamar er det flere som skal gå i tet. Vi er avhengig av samtlige spillere gjør det bra. Ingen kan være god alene, og det var ikke bra å tape for Nordstrand - selv om jeg så framgang fra Selbu-kampen. Men vi er nødt til å heve oss, sier Edin.

Nå håper hun på å ta med seg de positive opplevelsene på landslaget tilbake til Storhamar, men understreker viktigheten av at Storhamar-jentene må være gode sammen.
Thorir Hergeirsson synes det norske landslaget fikk nye dimensjoner da Anja la de herligste innspillene til Heidi Løke på strek.
- Heidi er som en magnet. Jeg vet alltid hvor jeg har henne. Jeg spiller ikke på små marginer når jeg spiller på Heidi. Det samme med lillesøster Lise. Hun har tatt noen steg i sommer, og Løke'ene er ganske like i mottakene.

Utvikle duellspillet
- Landslagssjefen mener du kan skyte enda mer (se egen sak).

- Skuddene kommer, men nå som jeg har spilt med nye folk, har det vært viktig for meg å vise at jeg kan få til et godt samspill med jentene.
- Du har også utviklingspotensial i 6-0-forsvar?
- Jeg elsker å være med i ankomsten. Å spille 5-1 er mer show og fart. I 6-0-forsvar er det mer dueller. Jeg liker det også, men jeg må utvikle duellspillet mitt.
- Thorir mener også at neste utfordring kommer nå som motstanderne blir mer oppmerksom på deg.
- Da må jeg finne på andre ting, men det er jo det som er så kult!
Anja har ikke fått med seg all rosen hun har fått i norske medier.
- Nei, jeg har ikke det, men det har vært kjempegøy. En opplevelse å være med i et så proft og godt treningsmiljø, sier Anja Edin til HA-sporten.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.