Hamar
Kamilla Sundmoen og Storhamar-jentene gjør det de kan for sikre bronsen i serien og spille laget fram til E-cupdeltakelse neste sesong.

- Fantastisk opplevelse

For flere av jentene kan E-cupspill være avgjørende for å fornye sine kontrakten med klubben, og kaptein Kamilla Sundmoen sier til HA-sporten at E-cupspill er ett av flere kriteriene som kan bli viktig når hun skal bestemme seg for neste sesong.
- Det var en fantastisk opplevelse de to årene vi var med, og jeg håper virkelig vi kan være med igjen neste år hvis sjansen byr seg, sier Kamilla Sundmoen.

Måtte si nei

Storhamar ble tilbudt E-cupspill også denne sesongen, men måtte si nei av økonomiske årsaker.
- Det var rett og slett ikke penger til å være med, sier daglig leder Erik Stensrud, som prøvde å finne hjelp til finansieringen.
Han håper å finne en løsning på det økonomisk neste sesong.
- Først må jentene kvalifisere seg. Så vil vi gjøre det vi kan for å få det til. Vi har ikke budsjettert med E-cupspill, men det er å håpe at vi kan få til noe med samarbeidspartnerne våre. Skal vi reise med full tropp til en kamp, kommer vi fort opp i 200.000 kroner for en tur. Jeg kan naturligvis ikke love noe, men vi skal gjøre alt vi kan for å få det til hvis sjansen byr seg, sier Stensrud.

Hamar OL-Amfi

Jentene kan også være med å bidra selv, for kommer de til semifinalen i sluttspillet, har Storhamar forhandlet seg fra til om lag 100.000 sponsorkroner i plasseringsbonus. Og blir det semifinale, så har Stensrud planene klare.
- Den vil vi i så fall spille i Hamar OL-Amfi. Jeg har forhørt meg om at hallen er ledig, at vi kan spille på godkjent gulv også videre. Den ultimate drømmen er å spille for over 2.000 i en semifinale i Hamar OL-Amfi, sier Stensrud.
Storhamar-trener Arne Senstad liker kommentarene fra Stensrud.
- Vi har savnet E-cupen. Det var vanvittig god læring som vi vokste på. Internasjonal matching skaper entusiasme og mye motivasjon, så jeg håper vi lykkes med det, sier Senstad.

Blandet kost mot Tertnes

Senstad var ikke helt fornøyd med jentenes spill i 1. omgang.
- Da gjorde de mye bra bakover, men sovnet innimellom. I angrep ble det for omstendelig og for mange tekniske feil.
- I 2. omgang tok jentene tak og stupte fram når mulighetene bød seg på egne sjanser. Maja Jakobsen begynte, så kom Karoline Fredriksen og kaptein Sundmoen. Så ruller det på, sier Senstad som valgte å hvile nøkkelspillere mot slutten av kampen. Han vil ha dem opplagt til den nye bronsekampen mot Stabæk lørdag.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.