GJØVIK: - Hun er en høy keeper med stor rekkevidde, hun er flink til å bevege seg, er treningsvillig og har personlighet.

- Det er viktig å ha personlighet hvis man skal bli en god keeper, man må være litt annerledes og skille seg ut i mengden, fortsetter Tjugum, som er tydelig begeistret over det unge keepertalentet som har kommet til Storhamar.

Ser små ting
Tjugum mener at ungjenta kan ha en stor framtid på håndballbana.

- Hvis hun fortsetter å jobbe med fysikken og gir seg sjøl litt tid, har hun en stor framtid.
Stine er veldig takknemlig for den hjelpen hun har fått av Heidi.
- Hun er en kjempegod mentor, og hun ser de små tingene jeg må rette på. I tillegg har hun tro på meg.
- Det er ikke mange som får den samme sjansen som meg, forteller hun, og innrømmer at det er derfor hun valgte Storhamar.

Et læreår
Det er fortsatt mange ting som må jobbes med før keepertalentet er på topp.

- Vi jobber veldig mye med skuddtrening og teknikken. I tillegg må jeg være smart og ha roen.
Bare på de få månedene hun har trent med Tjugum, har hun merket at hun har tatt små skritt framover.
- Jeg har blitt bedre på små ting, og jeg merker nå at jeg er på gang, men jeg må være tålmodig.
- Hvor mye spilletid håper du på denne sesongen?
- Jeg håper på å få spille mot de svakeste lagene. Jeg er uansett fornøyd, dette er et læreår for meg.

Avsluttet med intervaller
Storhamar-jentene slet litt med å komme i gang i kampen, men hadde likevel en ledelse på fem mål til pause. Med tanke på at de hadde en målsetting om å vinne med 20 mål, var derfor ikke 1. omgangen mye å skryte av.

Den siste halvtimen fikk jentene derimot vist hva de er gode for. Anja Edin og Betina Riegelhuth imponerte stort. Riegelhuth markerte seg med hele 13 scoringer.
- I perioder er vi der vi skal være, men vi mangler aggressivitet i forsvaret, forteller trener Arne Senstad.
Han beordret jentene ut på en intervalløkt etter kampen, ettersom de bare klarte å vinne med 17 mål, og ikke 20 som var målet.


håndballfakta
Gjøvik/Vardal - Storhamar 23-40 (13-18)
Treningkamp, tirsdag
Tranberghallen
Om lag 100 tilskuere
STORHAMARs LAG: Heidi Tjugum, Stine Linden (målvakter) - Kamilla Sundmoen 4, Tove Elisabeth Rise 2, Inger Senstad 5, Daria Boltrimouk, Anette Lianger Olsen, Marthe S. Johansen 3, Izabela Duda 5 (2), Marita Brennodden 1, Maja Jakobsen, Lise Løke 2, Anja Edin 5, Betina Riegelhuth 13 (5).

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.