HURUM: Keeperen Olivia Costache fra Romania, som prøvespilte for Storhamar i Vestfjorden cup, blir ikke Storhamar-spiller. Costache, som er alet opp i en av Romanias største klubber, Olchim Valsea, og som har spilt Champions League for Metz, holdt etter Arne Senstad syn ikke de målene Senstad har satt opp for nye Storhamar-spillere.
- Hvis vi skal handle nytt, holder jeg fast ved at vi skal ha en tilvekst som kan være en betydelig forsterkning av stallen. Etter det jeg har sett av Costache, er hun ikke den tilveksten vi er ute etter. Hun returnerer derfor til Romania i løpet av dagen i dag, sier Arne Senstad.
At Storhamar begynner å få dårlig tid, er Senstad den første til å innrømme, men han er ikke villig til å gå på akkord med seg selv.
- Om jeg skal stille i serieåpningen kun med de keeperne jeg har, gjør jeg det framfor å kjøpe en keeper jeg ikke mener vil forsterke oss betydlig, som lag. Da velger jeg i stedet å ha is i magen og se dette an en stund til. Vi har flere kandidater, men de er ikke lette å få tak i, sier Senstad, som også ønsker å komme til en ordning med Nina Arnfinnsdottir.
- Hennes kontrakt er heller ikke orden og jeg dårlig samvittighet for at vi ikke har ordnet opp med henne. Hun har krav på en rask avgjørelse og et klart svar fra oss, men så vidt jeg skjønner, står det på penger, sier Senstad.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.