HAMAR: Rannveig Haugens kontrakt med Team Esbjerg går ut etter denne sesongen, og nå er spørsmålet om hun skal vende hjem til Storhamar eller fortsette i Esbjerg.

Torsdag i forrige uke hadde Hamar-jenta møte med klubbledelsen om framtida. Begge partene har sagt at de er interessert i å fortsette samarbeidet, og nå er det Rannveigs agent som skal snakke videre med den danske eliteserieklubben.

To år til?
- Hva det blir til, får vi se når kontraktsforslaget foreligger. Jeg har det veldig bra her på alle måter, sier Rannveig Haugen til HA-sporten.

- Hva med lysten på å reise hjem?
- Egentlig kunne jeg tenke meg å være ute litt lenger, men samtidig har jeg lyst til å oppleve noe mer med Storhamar også.
- Skriver jeg ny kontrakt med Esbjerg, blir det for to år. Det vil også passe veldig bra i forhold til økonomistudiene jeg tar ved siden av håndballen.
Rannveig Haugen er først og fremst forsvarsspiller i Esbjerg.
- Jeg spiller hele tiden i forsvar, og har i perioder vært med som venstre bakspiller offensivt. Det er også slik man ser meg i fortsettelsen i Esbjerg - hvis vi bli enige om to nye år, sier Rannveig Haugen til HA-sporten.

Forsiktig pengebruk
På sin hjemmeside skriver Team Esbjerg at ledelsen i klubben nå teller på knappene før de fastlegger kommende års budsjetter for spillertroppen.

- Men en ting er sikkert, budsjettet for det kommende året blir mindre enn siste års budsjett, sier formann Bjarne Pedersen.
Han understreker at klubben vil være langt mer forsiktig med pengebruken i tiden framover, men tror likevel det er mulig å være ett av topplagene i ligaen.
Etter 11 seriekamper ligger Rannveigs klubb midt på tabellen med 12 poeng, og det er ti poeng både til FCK på tabelltoppen og Horsens helt i bunnen.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00