HAMAR: Storhamar må inn blant de fire beste i serien i løpet av de tre siste kampene for å være sikker på å slippe topplagene Larvik og Byåsen i kvartfinalen i sluttspillet.

Storhamar-trener Arne Senstad ser ikke mørkt på å møte Tertnes eller Stabæk, som i dag ligger som nummer tre og fire, men han synes naturligvis det er greit å slippe de to på topp i kvart'n.
Storhamar ble trukket to poeng før sesongstart på grunn av den økonomiske situasjonen i klubben, og disse poengene kan fort bli forskjellen på bronse og femteplass i serien.
- Jeg har prøvd å la det ligge, men det er litt spesielt at vi er blitt trukket poeng når en ser hvordan situasjonen har vært i noen klubber i løpet av sesongen, sier Arne Senstad.

Bronse til Tertnes?
Selv om Storhamar-treneren ikke har vært fryktelig opptatt av tabellplassering denne sesongen, er han sugen på å komme til selve sluttspillet i Skien 1. og 2. mai. For å makte det, må Storhamar komme gjennom to kvartfinaler med sammenlagtseier. Og så er det slik at en plass blant de fire beste kan gi ei lettere reise til semifinalen. De fire første får også hjemmekamp i den siste og avgjørende kampen av de to kvartfinalene.

Før kveldens runde ligger Storhamar fire poeng bak Tertnes på bronseplass, og ett poeng etter Stabæk på fjerdeplass.
- Jeg tror Tertnes tar bronsen. Sikrer de den ikke mot Gjerpen i kveld, så ordner de det i den siste serierunden mot Levanger. For mot oss neste onsdag, taper de. Så da må de vente til siste serierunde, fastslår Senstad.

Nordstrand
Når det gjelder forholdet mellom Storhamar og Stabæk, så møter de to hvert sitt topplag på den siste veien mot mål. Storhamar skal til Larvik i kveld, og Stabæk møter Byåsen i Trondheim tirsdag.

For øvrig skal Stabæk spille hjemme mot både Gjerpen (i kveld) og Nordstrand (4. april).
Når vi snakker om tabellplasseringer, skal vi heller ikke glemme Nordstrand som er a poeng med Storhamar på sjetteplass. Nordstrand har igjen Byåsen hjemme i kveld, Bækkelaget hjemme og Stabæk borte.
Storhamar har foruten Larvik borte i kveld, Tertnes hjemme onsdag og Våg borte neste lørdag.

Det umulige…
De gule og blå fra Hamar skal i kveld forsøke å gjøre det umulige mulig, nemlig å vinne en seriekamp i håndball i Bergslihallen i Larvik.

Det siste bortelaget som jublet for to seriepoeng i Bergslihallen, var Nordstrand, og da må vi tilbake til 18. april 1999!
- Larvik og Byåsen er helt suverene, men i en enkelt kamp kan jo alt skje. Vi kan jo ikke reise rundt i Norge å tro at det er umulig å vinne håndballkamper, sier Arne Senstad.
- Men for oss gjelder det å være helt på topp om de har en dårlig dag. Vi har vist tidligere at vi kan spille jevnt mot Larvik, men det er jo litt i vår disfavør oss at Carl Erik Bøhn har litt respekt for Storhamar.
- Tror du egentlig det er mulig for Storhamar å slå Larvik?
- Ja, klart jeg gjør det, men jeg er veldig ydmyk i forhold til det Larvik har gjort. Og jeg vet også at dersom vi er litt ujusterte, taper vi fort med 15 mål hvis vi slurver litt, sier Arne Senstad til HA-sporten.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.