HAMAR: Storhamar-trener Arne Senstad må trolig belage seg på å spille uten Kamilla i en fire ukers tid. Det betyr at seriestarten mot Larvik og to, tre seriekamper til kan ryke for Storhamar-motoren.
Så fort som mulig
- Kamilla har sett hvassest ut av spillerne våre hele veien i sesongoppkjøringen - og hun er fartssetteren vår. Jeg kjenner at jeg ikke liker at hun blir borte en stund, men nå håper jeg hun kan bli operert så fort som mulig, sier Arne Senstad til HA-sporten.

Det samme gjør Kamilla selv. Det er sendt MR-bilde til en spesialist, som skal vurdere skaden.
- Menisken er halvt avrevet, forteller Kamilla.
- Hvis den fjernes, skal det normalt ta fire uker å komme tilbake. Sys den sammen igjen, går det lengre tid, sier Storhamar-jenta.
Kamilla selv er innstilt på å få den fjernet. Menisken har plaget henne i flere sesonger, og hun har slitt spesielt hver sesongoppkjøring og på tampen av sesongen.

- Verre enn noen gang
- Nå er det blitt verre enn noen gang. Det er vondt nesten hele tiden. Det blir væskedannelse i kneet som hovner opp. I spillsituasjoner er det vondest når jeg går på fintebevegelser, og det er jo det som er meg som håndballspiller, sier Sundmoen til HA-sporten.

Nå venter hun på svar fra legen en av de nærmeste dagene, og Kamilla er innstilt på å operasjon som fort som mulig.
- Ja, jeg venter egentlig bare på klarsignal, sier hun.
Hvorvidt hun spiller dagens cupkamp mot 2. divisjonslaget Lunner, er i det blå. Den avgjørelsen blir tatt først i dag.

Anja Edin skadd
Anja Edin sliter også med beina.

- Fra før av har hun en vond akilles, og nå har Anja også pådratt seg jumpers knee og må ta det litt pent. I tillegg sliter Marthe S. Johansen med beinhinnebetennelse i leggen, sier Senstad, som får med seg europamesterne Maja Jakobsen og Linn-Marie Birkeland til kveldens kamp.
Storhamar er for tiden inne i en knalltøff treningsperiode, og etter dagens cupkamp, blir det Vestfjorden cup i Hurum fredag til søndag.
- Vi er inne i en veldig tung periode, men vi skal likevel kunne gå videre i cupen, mener Arne Senstad.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00