HAMAR: I kveld spiller Reidar Møistads Storhamar J20-lag for en billett til Spektrum mot Byåsen. På andre halvdel venter to av elevene fra landslaget, Marie Henriksen og Guro Størdal.

Reidar Møistad er nemlig trener for både Storhamar J20 og 92-årgangen på landslaget. Han har naturligvis god oversikt over styrkene og svakhetene til elvene på landslaget.

- Jeg har sett dem mye. Men spesielt Marie er uforutsigbar og kan finne på mye. Hun har også erfaring fra Champions League.
- Det er vel ikke en fare for at de mister plassen i troppen hvis de sender dere ut av cupen?

- He, he. Nei, troppen er dessverre tatt ut. Men det er ikke umulig at dette slår positivt ut for dem, og at de ønsker å vise seg fram for landslagstreneren.

I dag tar han med seg elevene fra Hamar for å forsøke å senke Byåsen. Prisen til vinneren, er plass i NM-finalen i Spektrum 30. desember.
- Vi har en bra mulighet til å nå finalen. Det har nok gått opp for jentene også, så jeg tror ikke den indre motivasjonen blir noe problem, sier Møistad.

Han mener det blir avgjørende at de finner den samme aggressiviteten i forsvar som hjalp dem til seier over favorittene Nordstrand i kvartfinalen.

- Vi må prestere opp mot vårt aller beste. Nøkkelen ligger defensivt. Jeg vet at vi kommer til å score mange nok mål.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00