Storhamar

(14)

28

Byåsen

(15)

27

Overbevisende åpningsminutter, solid stort sett hele kampen med noen minutters unntak. Kan fremdeles heve forsvarsspillet. S_Terniing_5

Tilskuere

403

Dommer

Kjersti Arntsen

Guro Røen

utvisninger

Storhamar: 3 x 2 min..

Byåsen: Ingen.

Storhamars lag

Stine Lidén, Hannah Marie Zimmergren (målvakter) - Kamilla Sundmoen 5, Karoline Lillejordet, Malene Aambak, Ellen Marie Folkvord 3, Maja Jakobsen 5, Linn-Marie Birkeland 4, Karoline Fredriksen, Emma Skinnehaugen, Kristin Linløkken Høybakken, Elise Skinnehaugen, Betina Riegelhuth 9 (3), Martine Hovden 2, Tonje Enkerud.

Toppscorer Byåsen

Tonje Nøstvold 11 (2).

HA-Børsen

HHH Betina Riegelhuth

HH Linn-Marie Birkeland, Kamilla Sundmoen

H Ellen Marie Folkvord.

Pluss

Tok kommando fra avkast. Godt og tålmodig angrepsspill.

Minus

Som i hver kamp, også i går en mindre god periode. Leder 5-1 i starten, men klarer ikke holde trykket oppe.

Neste kamp: 30. april Byåsen - Storhamar.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.