Storhamar

(16)

26

Stabæk

(16)

25

Storhamar er klar for to semifinaler i sluttspillet mot Byåsen etter en jevn kamp mot Stabæk. Storhamar avsluttet best og vant.S_Terniing_4.

Tilskuere

358

Dommere

Kjersti Arntsen

Guro Røen

utvisninger

Storhamar: Ingen.

Stabæk: 2 x 2 min.

Storhamars lag

Stine Lidén, Hannah Zimmergren, (målvakter) - Karoline Lillejordet, Marlene Aambakk, Ellen Marie Folkvord 4, Maja Jakobsen 7, Linn-Marie Birkeland 1, Karoline Fredriksen 1, Emma Skinnehaugen, Kristin Linløkken Høybakken, Elise Skinnehaugen, Betina Riegelhuth 7 (2), Martine Hovden 4, Tonje Enkerud 2.

Toppscorer Stabæk

Sanna Solberg 9 (4)

HA-Børsen

HHH Hannah Zimmergren

HH Betina Riegelhuth, Maja Jakobsen

H Ellen Marie Folkvord, Martine Hovden

Pluss

Et stort pluss å vinne en så jevnspilt kamp. Betina Riegelhuths scoringer mot slutten av kampen ble viktige. Det samme var flere matchvinnende redninger av Hannah Zimmergren.

Minus

Bortsett fra Ellen Marie Folkvord, spilte Storhamar snilt i forsvar - spesielt i 1. omgang.

Neste kamp: Storhamar-Byåsen søndag 27.04.14.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.