Vipers

(8)

24

Storhamar

(19)

35

Divisjonsforskjell før pause. Storhamar var meget skjerpet og kjørte over hjemmelaget. Kontrollerte lett etter pause.

Tilskuere

240

Dommere

Kim André Hette og Vidar Larsen

utvisninger

Vipers: Ingen

Storhamar: 2 x 2 min.

Storhamars lag

Hannah Zimmergren (målvakt) - Malene Aambakk 2, Ellen Marie Folkvord 6, Maja Jakobsen 5, Linn-Marie Birkeland 3, Karoline Fredriksen 1, Betina Riegelhuth 6, Martine Hovden 12, Emma Skinnehaugen.

Toppscorer Vipers

Anette Jensen 7.

HA-Børsen

HHH Martine Hovden

HH Ingen

H Ellen Marie Folkvord, Maja Jakobsen, Linn-Marie Birkeland, Karoline Fredriksen, Betina Riegelhuth

Pluss

Kanonsterk første omgang av et motivert bortelag avgjorde oppgjøret. Martine Hovden i egen klasse og terroriserte hjemmelaget hele kvelden. Stabil laginnsats av samtlige spillere.

Minus

Langt svakere etter pause, men da var kampen allerede avgjort.

Neste kamp: 23. april Storhamar - Stabæk.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.