HAMAR: I Gjerpen jobber de med å gi Edin et best mulig kontraktsforslag.
Avkrefter ikke
- Jeg kan ikke kommentere en slik sak. Jeg har kontrakt med Storhamar ytterligere en sesong, sier Edin Mye tyder på at Skien-klubben ikke har økonomi til noe som ligner på et spillerkjøp. Harald Haraldsen, som er daglig leder i Gjerpen, har ingen kommentar til det.

Gjerpen-ledelsen ser trolig for seg Edin i en sentral rolle.
Edin beskriver Gjerpens satsing slik:
- Nå må de bygge nytt. Noen ganger er det til det beste, og det er mange talentfulle jenter i klubben, så jeg er sikker på at det blir bra. Dessuten har jeg hørt mye fint om Magnus Bomann (treneraktuell sammen med Torbjørn Klingvall), sier Anja Edin til Varden.

Vil beholde Edin
Storhamar-trener Arne Senstad kommenterer saken slik:

- Fra vår side er dette veldig enkelt i utgangspunktet. Vi vil beholde Anja Edin her, og hun har kontrakt en sesong til. Anja er en viktig spiller for oss med tanke på det som skal skje framover, sier Senstad, som skal snakke med Edin om temaet, med bakgrunn i at Gjerpen-saken har kommet fram.
Han fortsetter:
- Vårt generelle utgangspunkt er at det ikke er positivt hvis spillere ikke ønsker å være i klubben. Men slik det er nå, har jeg ikke inntrykk av dette er tilfelle for Anja Edin, sier Arne Senstad.
Han forstår interessen fra Gjerpen.
- Jeg skjønner det. Det er en real sak.

Toppscorer
Anja Edin har vært sentral og har hevet seg etter at Izabela Duda ble skadet. Edin er også toppscorer med sine 123 mål. 110 av dem kom i serien. Hun hadde et snitt på 5,5 mål per seriekamp. Kamilla Sundmoen er nærmest på toppscorerstatistikken med sine 115 mål.

Edin topper også HA-børsen med 35 stjerner, tett fulgt av Kamilla Sundmoen med 34.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.