HAMAR (HA.no): Storhamar-kapteinen var i møte med klubbens daglige leder, Erik Stensrud, forleden, og begge gir uttrykk for at de kommer til å bli enige om detaljene som gjenstår.

- Det går mot ny kontrakt, sier Kamilla Sundmoen til HA-sporten, før hun fortsetter:

- Det er ikke bare, bare å dra fra klubben i mitt hjerte. Jeg har hatt litt ambisjoner om å prøve meg i utlandet og få spille E-cup og Champions League. Men nå har det også vært to år der jeg har vært på og av, så jeg vil trenge litt tid på å komme tilbake. Da er det greit å spille i en klubb hvor jeg vet hvor vi står og spille i en stil jeg er trygg på.

- Men du har fortsatt utenlandsdrømmen?

- Det har jeg hvis det skulle åpne seg en mulighet. Det er fortsatt en liten drøm, men det må være den riktige sjansen også.

- Akkurat nå ser jeg ikke noe bedre alternativ enn Storhamar. Jeg tror også det går mot spennende tider her med en ny hall, som nok vil trekke til seg flere spillere. Jeg har troen på det klubben driver med, og den jobben Erik Stensrud har gjort i Storhamar, har vært veldig viktig. Jeg stoler på at han gjør det beste for klubben.

- Også er vi jo i toppen i Norge.

- Hva gjenstår å bli enige om?

- Varigheten på kontrakten og noe som er mellom klubben og meg. Vi er for så vidt enige, men det gjenstår å få det formulert på papiret, sier Kamilla Sundmoen, som skal fjerne gipsen fra den skadde hånda i neste uke.

Går alt som det skal i opptreningen, håper kaptein Sundmoen å være spilleklar igjen til sluttspillet. Den første kvartfinalen spilles 2. april.

Også Erik Stensrud føler seg sikker på at avtalen med Sundmoen skal gå i boks.

- Vi løser de småtingene, sier Storhamar Håndballs daglige leder. Han legger heller ikke skjul på at Kamilla er viktig for Storhamar.

- Hun har vært med hele veien, og er kanskje den viktigste spilleren vår. Det er helt vesentlig å ha med Kamilla videre, sier Stensrud.

Betina neste

Storhamar venter på svar fra Betina Riegelhuth, som er forelagt ny kontrakt.

- Hun hadde noen spørsmål som vi snakket om fredag, og jeg håper å lande en ny kontrakt med Betina i løpet av de nærmeste dagene, sier Stensrud.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00