HAMAR: Storhamar-kaptein Kamilla Sundmoen valgte å stå over gårsdagens seriekamp mot Fredrikstad i håp om å bli spilleklar igjen mot Larvik i Prestrudhallen onsdag.
- Kamilla har slitt med en meniskskade lenge, og nå har hun i tillegg pådratt seg en liten strekk i det ytre leddbåndet på venstre kne, sier Storhamars osteopat og fysioterapeut Nils Petter Engen.
- Jeg regner med at hun spiller mot Larvik, men dette er en type skade som kan ende opp med operasjon etter hvert, sier Engen til HA-sporten. Også Anja Edin sliter med en kneskade, og Arne Senstad valgte derfor å starte med Anja på benken mot Fredrikstad. Men med både Sundmoen og Edin ute, ble Storhamars angrepsspill en smule stereotypt, og det ble først fart i sakene da Anja kom innpå. Da gikk det ikke lange tiden før Storhamar hadde snudd 3-5 og gått i tet. For godt i denne kampen.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.