- Et ekstremt godt signal at Kamilla er med videre, sier daglig leder Erik Stensrud, som er klar på at kapteinen er den aller viktigste salgsplakaten han kan friste samarbeidspartnere med.

- Hun ER på mange måter Storhamar Håndball, sier den daglige lederen og legger til at klubben ikke vil legge hindringer i veien om en utenlandsk klubb vil sikre seg Sundmoen i framtida.

God kontrakt

- Kommer Kamilla til å være klubbens best betalte spiller når hun nå har signert for fire nye sesonger?

- Det ønsker jeg ikke å kommentere i det hele tatt, men i Storhamar-sammenheng er det naturlig at Kamillas kontrakt er god, sier Stensrud.

- Jeg er ikke kravstor og både klubben og jeg fornøyd med avtalen, sier Kamilla sjøl.

- Et opphold i utlandet er noe jeg har vurdert nøye, men til slutt bestemte jeg meg for å bli her, sier kapteinen.

Leter etter nye

Storhamar har også til hensikt å styrke stallen foran neste sesong.

- Vi jobber ikke med mange, men det er snakk om et par lokale spillere og et par mer perifere spillere, sier en ordknapp Erik Stensrud.

HA-sporten vet at den venstrehendte Tertnes-spilleren, Stine Skogrand (21), har vært nevnt.

- Hun har vært på blokka, men jeg mener å vite at hun har ett år igjen av kontraktsperioden i Tertnes, sier Stensrud.

Jobber med høyrekant

Ellers er det klart at Storhamar ønsker å finne en høyre kantspiller.

- Vi jobber med en høyrekant fordi vi ikke har en rendyrket høyrekant nå, sier sportslig leder Atle Bronkebakken, som er i kontakt med en slik spillertype.

Han kan også fortelle at klubben ser på målvaktsituasjonen.

- Stine Lidén har kontrakt også neste sesong. Hannah Zimmergren har utgående kontrakt, men er aktuell, sier Bronkebakken, som håper å signere en kontrakt med Kristin Høybakken en av de nærmeste dagene.

- Vi er i prinsippet enig med både Kristin og Tonje Enkerud. I tillegg skal Betina Riegelhuth svare meg i dag, sier Erik Stensrud.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.