For noen uker siden var Storhamars kaptein klar på at sesongen var over for hennes del, og at alle krefter skulle settes inn på å komme sterkt tilbake neste sesongen. Nå har pipa fått en langt mer optimistisk låt.

- Jeg har fått ei skinne som har hjulpet meg veldig, og dersom jentene går videre til en semifinale, ser jeg ikke bort fra at jeg er på banen, sier Sundmoen.

Hjelper mentalt

Sundmoen legger ikke skjul på at skinna på hånda hjelper henne mye mentalt.

- Vet ikke om den tar bort noe smerte, men jeg våger i alle fall mye mer etter at jeg har fått den, forteller kapteinen.

Storhamar knuste Vipers i Krisitiansand med 11 mål i den første kampen i kvartfinaleserien, og siden Stabæk "bare" slo Vipers med ti mål, klarer Storhamar seg med uavgjort i den rene gruppefinalen mot Stabæk hjemme i Prestrudhallen onsdag 23. april.

Byåsen eller Larvik

- Vi har trent hardt fram til skjærtorsdag og har fått egentreningsprogram med oss i påsken. 2. påskedag møtes vi til to treninger, sier Sundmoen som er med på det meste på trening, selv om hun er ganske sikker på at skinna hun bruker ikke vil bli godkjent i en eventuell semifinale.

- Det spiller ikke så stor rolle. Det viktigste er at hånda fungerer og antakelig blir enda bedre fram mot en semifinale.

Vinneren av kvartfinalegruppa møter enten Larvik, eller Byåsen i semifinalen.

Semifinalen avgjøres over to kamper.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00