Ta det med ro. Kamilla Sundmoen skal ikke til Larvik. Men hun og Camilla Herrem var de eneste fra andre klubber det var plass til på årets lag foruten fem Larvik-spillere.
DRAMMEN: Det var spillerne selv som hadde stemt på sine kolleger i årets eliteserie for kvinner. Heidi Løke ble årets spiller, og dette ble årets lag: Lene Rantala (målvakt), Nora Mørk (høyre kant), Linn Jørum Sulland (høyre bakspiller), Heidi Løke (linjespiller), Kamilla Sundmoen (midtre bakspiller), Tine Stange (venstre bakspiller), Camilla Herrem (venstre kant).
- Veldig ålreit
- Dette var veldig ålreit, sier en glad Kamilla Sundmoen til HA-sporten. Hun innrømmer at hun ble overrasket da navnet hennes ble lest opp i Drammen lørdag kveld.
24-åringen synes framfor alt hun har vært mer stabil og holdt et høyere nivå over lenger tid denne sesongen.
- Hva er målet nå?
- Satse skikkelig ett til to år til og se hvordan det går, sier Sundmoen.
- Utrolig gøy med EM
- Hva med landslagsambisjonene?
- Så lenge jeg er med, må jeg prøve å gjøre det så bra som mulig. Det hadde vært utrolig gøy å få spille EM, men jeg ser at det kan bli tøft å komme med.
Kamilla Sunmdmoen sier det bare er detaljer igjen før hun signerer ny kontrakt med Storhamar.
Ett eller to år?
- Det er blant annet spørsmål om jeg skal skrive på for ett eller to år - og noe i forhold til jobben.
Av helgens to ettmålstap mot Byåsen (31-30) og Tertnes (32-31) synes Kamilla semifinaletapet mot Byåsen fredag var det sureste:
- Hadde kampen vart i fem minutter til, hadde vi vunnet. 2. omgangen vår var bra, men vi var for dårlige i den første.
Hamar-laget jaget en utligning i sluttsekundene, men fikk det ikke til.
Da dommerduoen Håvard Kleven og Christian Ramberg blåste for passivt Storhamar-spill ni sekunder før slutt, fortalte Bent Svele akkurat hva han mente om det og fikk både to minutter og rødt kort.
2056F64020987E48Nytt ettmålstap mot Tertnes
Også i bronsekampen mot Tertnes ble det et ettmålstap.
Felles for Storhamar i begge disse sluttspillkampene er at prestasjonene har svingt veldig. Fra det store til det elendige, der de svake periodene har vært litt for dominerende. Mot Tertnes åpnet Storhamar-jentene bra, og ledet 6-2 før Tertnes snudde det hele til 7-6 i sitt favør.
Selv om de personlige feilene florerte, var det Storhamar som var i føringen og ledet 16-15 ved pause.
Etter pause falt prestasjonsnivået igjen. Tertnes var ved et par anledninger oppe i firemålsledelse, men så presenterte Anja Edin seg.
Hun hadde bare scoret ett mål i 1. omgang, og etter pause tok hun skikkelig tak og scoret åtte spillemål. Hun reduserte da også til 31-32, og hadde sjansen helt i sluttsekundene, men i kamp med klokka fikk hun litt for dårlig tid til å avslutte på sin beste måte.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00