- Det kunne ha vært et alternativ, men økonomien i klubben var for dårlig, sier Kamilla Sundmoen som hadde en agent til å gjøre snakkejobben med danskene.
- Var det fristende?
- Vi kom aldri så langt i samtalene, men det var jo artig å få et tilbud fra en utenlandsk klubb. Det var både for og imot, men det ble mest fristende å være i Storhamar og bli med på satstingen her, sier Sundmoen.

Dårlig økonomi

Torsdag 27. februar skrev danske BT at Vejen EH var nær konkurs. På en pressekonferanse meddelte klubbens styreformann, Ole Stubbe, at pengekassen var tom. Så tom, at det ikke var råd til å utbetale lønn.
I går skrev Vejen EH på sin hjemmeside at de gjennom en rekke tiltak håper å kunne redde klubben, men de er ennå ikke i mål.

Kontrakten snart klar

Uansett Vejens videre skjebne vil den seile videre uten Kamilla Sundmoen.
- Har du fått tilbud fra andre klubber?
- Det har ikke vært noen konkret, sier Kamilla Sundmoen om den saken.
Nå venter hun på å få det nye kontraktsforslaget fra Storhamar til signering, og det vil Erik Stensrud presentere for henne en av de nærmeste dagene.
Kamilla har for øvrig kvittet seg med gipsen etter håndskaden hun pådro seg på den siste landslagssamlingen.
- Jeg skal fortsatt gå med noen pinner inne i hånda et par uker til, og det blir nok ikke snakk om å begynne å kaste ball igjen før om tre ukers tid, sier Sundmoen, som er skikkelig sugen på komme tilbake på håndballbanen. Men da vil hun også være helt frisk.
Denne sesongen har hun nemlig vært forfulgt av skader. Det startet i en landslagsturnering i slutten av oktober i fjor. Hun var tilbake 6. januar, men i midten av februar var det ny landslagssamling og ny skade, som hun fortsatt sliter med.

Klar til semifinalen

Kamilla tviler på om hun rekker noen av kvartfinalekampene. I hvert fall ikke den første, som Storhamar etter alt å dømme spiller 2. april hvis laget blir nummer tre eller fire i seriespillet.
- Men jeg er klar til semi'n, sier Kamilla optimistisk.
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.