Kamilla Sundmoen er for tiden på ferie i Spania, men i formiddag ga hun nyvalgt styreleder, Øystein Holtet, beskjeden han og det nye styret har drømt om: Hun bli i klubben uansett!

- Dette var en veldig god nyhet, sier en strålende fornøyd styreleder som ikke har vasset i gode nyheter etter han overtok som leder.

- Jeg skal på ingen måte rangere spillerne våre, men det er ingen tvil om at Kamilla er veldig viktig for håndballen i Storhamar, sier Holtet som tidligere har understreket at klubben er avhengig av at de aller fleste i og rundt laget må fortsette om laget skal klare å spille seg opp igjen fra 1. divisjon på første forsøk.

På vei tilbake

Kamilla Sundmoen fikk forrige sesong spolert på grunn av skader, men er nå på god vei tilbake.

Storhamar-profilen uttalte umiddelbart etter degraderingen at hun trengte litt tid på å finne tilbake til den motivasjonen hun har hatt for å komme sterkt tilbake på håndballbanen, men at det uansett var veldig aktuelt å fortsette i klubben som betyr svært mye for henne.

- Vi er veldige glade for at vi nå vet at Kamilla fortsetter, og dette var en nyhet som gledet oss veldig, sier Øystein Holtet.

Limma blir også

En times tid etter Sundmoens avgjørelse, kom dagens andre gladnyhet til styrelederen: Linn-Marie Birkeland blir også Storhamar-spiller videre.

- "Limma" er også med kommende sesong, forteller styrelederen som dermed har fått bekreftet av to av lagets profiler er med videre uansett divisjon.

Birkeland er for tiden på ferie i Italia.

- Jeg har virkelig tro på at de som styrer klubben og jeg tror de fleste spillerne blir. Vi skal virkelig vise oss og jeg synes synd på de som skal møte oss, sier kantspilleren som er klar for sin sjuende sesong for Storhamar.

- Dette kommer til å bli bra, sier en kamplysten Italia-turist på telefon til HA-sporten.

Hovden klar

Martine Hovden, som slet med skader i store deler av forrige sesong, har i ettermiddag sagt ja til å fortsette. Dermed er tre av lagets desidert største profiler med videre.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.