HAMAR: Storhamar åpnet kampen bra og ledet 6-3 og 9-7, til tross for flere brente målsjanser i gode avslutningsmuligheter. Men så tok gjestene fra Levanger over, og hjemmelaget falt tilbake til gamle synder med lavere tempo, dårligere samspill og litt lavere intensitet. Plutselig sto det 10-13 til pause.Riktignok var Storhamar nærmere til pause enn i cupkampen mot Levanger for noen uker siden, da laget spilte svært godt i andre omgang, men onsdag kveld kom ikke den samme snuoperasjonen tidlig i andre omgang. Gjestene ledet med fire mål på 12-16 og kriget godt i eget forsvar. Halvvegs i omgangen ledet Levanger 20-17, og selv om Storhamar innimellom var ett mål bak, svarte Levanger og økte til to. Da de satte inn 24-22 med tre og et halvt minutt igjen, så det mørkt ut for de gulkledde, og stemningen i Prestrudhallen dalte.
Så tok Levanger timeout med 1.55 igjen, og det var med på å snu hele kampen. Gjestene fikk en litt billig utvisning midt på banen i en Storhamar-kontring, og plutselig var tempoet tilbake hos hjemmelaget. Kamilla Sundmoen kriget inn 23-24 etter 58.37, kontret inn 24-24 etter 59.01 og løp inn seiersmålet bare to fattige sekunder før slutt. Seiersbrølet og trampeklappen fra et stående publikum i ekstase løftet nesten taket i Prestrudhallen.
Les mer i torsdagens utgave av HA.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.