HAMAR: Hun har verken feit årslønn, A-landskamper eller suksess i eliteserien med Gjøvik og Vardal tidligere.

Likevel står Maja Jakobsen med 15 seriemål etter to kamper og har imponert stort for de gule og blå.
Mens det var slokket og mørkt hos flere av lagvenninnene i perioder i går, lyste lampa til Maja Jacobsen hele kampen.
Hun våget å satse der de andre kastet ballen videre, og traff oftest når hun satset.

Rågod i andre
- Jeg er litt overraska over at jeg har fått så mye spilletid, det hadde jeg ikke trodd i starten. Men jeg er jo glad for det, smiler 18-åringen.

Hennes venstreslegge gir Storhamar en ekstra dimensjon framover på banen. I første omgang ble det to mål, og Maja stanget litt mot Bækkelagets forsvar.
Mest fordi lagvenninnene ikke fikk samspillet til å gli, og Maja måtte satse i tøffe situasjoner.
Da Storhamar-kollektivet kom i gang etter sidebytte, glad Jakobsen gjennom Bækkelaget-forsvaret igjen og igjen.
Og igjen.
Fem av de sju første målene var signert juniorlandslagsspilleren.

Løste ikke oppgaven
- Det var utrolig deilig, for jeg var litt ekstra nervøs i dag. Det var jo første hjemmekamp her for meg. Etter pause klarte vi mye bedre å spille mot dere offensive midtforsvar. Når vi er så dårlige som i første omgang, spiller vi jevnt også med Bækkelaget. Da var det vi sidebackene som ikke utfordret riktig, men kastet ballen tilbake til midtbacken, innrømmer Maja.

- Vi undervurderte likevel ikke motstanderen i dag. Jeg følte det var bra guts på oppvarmingen, og vi tok føringen med 6-2, men så sluttet vi litt å spille.

Tøft program
Med mye spilletid for Jakobsen i eliteserien, blir det en utfordring å passe på at belastningen ikke blir for stor.

Hør bare på dette oktoberprogrammet:
1.: Njård.
4.-5.: Spar-kvalifisering.
8.: Gjerpen hjemme.
11.-12.: E-cup.
15.-19.: Landskamper i
22.: Cupkamp mot Njård
26.: Nordstrand hjemme.
29.: Levanger borte.

- Jeg skal ikke spille noe særlig i tredje divisjon, men etter planen skal jeg spille litt i Spar-kvalifisering for 18-åringer neste helg. Jeg må sammen med trenerne passe på at det ikke blir for mye, fastslår Storhamar-backen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.