– Det skjedde i forsvar etter fem-ti minutter søndag. Jeg merket med en gang at det var brudd, forteller Gabriella Juhasz, som var til røntgen og fikk det bekreftet mandag.

Det var imidlertid ikke noe alternativ for forsvarskjempen å gi seg.

– Det var den siste hjemmekamp for sesongen, og jeg hadde mange venner som kom for å se på meg så jeg tenkte at jeg ikke kunne gi opp. Jeg ville prøve å kjøre på uansett.

- Glad jeg fikk spille

Nå har ungareren fått skinne på fingeren, som hun må gå med i tre uker, og blir dermed ikke med mot Fjellhammer søndag.

– Det er en liten bit som ikke sitter fast, så jeg må være veldig forsiktig. Det er kjedelig, men sånn er det. Jeg er uansett glad for at jeg fikk spille siste hjemmekampen.

Juhasz har vært en av de viktigste brikkene i forsvar for Storhamar denne sesongen, men er likevel ikke helt fornøyd med egen innsats.

– Det er alltid noe man kan forbedre. Jeg er ikke helt fornøyd, men det handler litt om at det var en ny klubb for meg. Jeg vet at man trenger litt tid på å etablere seg når man bytter lag.

Takker publikum

Juhasz mener også laget har mye å gå på i prestasjonene.

– Jeg føler vi har brukt tiden i førstedivisjon på å bli litt bedre kjent med hverandre. Det er litt vanskelig å spille førstedivisjon fordi vi ofte har møtt lag med lavere nivå. Jeg føler at vi i noen kampen ikke har klart å holde nivået oppe.

Hun er imidlertid strålende fornøyd med Hamar-publikumet.

– Jeg er veldig glad for at vi rykket opp og tok gull. I tillegg vil jeg si tusen takk til publikum. Det har vært en stor del av at vi har klart å rykke opp og bli seriemestere denne sesongen, mener kantspilleren.

Flere interesserte i "Limma"

Storhamar-spiller Linn-Marie Birkeland har brukt tid på å bestemme seg for om hun skulle signere ny kontrakt med klubben.

– Det var vanskelig å ta valget fordi andre klubber har vært interessert, og jeg har vært her i sju år nå. Jeg tenkte på helhet i forhold til jobb og sportslig utvikling, og landet på at jeg kan utvikle meg best her. Det er her jeg skal være nå. Jeg har vært med ned i 1. divisjon, og vil være med videre på reisen. Jeg har troen på det som skjer, forteller Birkeland som var lettet etter å ha skrevet under en 1+1 kontrakt med Storhamar.

– Det var godt å bestemme seg, og det føles veldig riktig.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00