HAMAR: Storhamar-trener Arne Senstad har vært - og er fortsatt - på keeperjakt. Med både Stine Lidén og Sara Haugli ute med skader, måtte han ut og hente en ny keeper i tillegg til Linn Westby Pedersen til søndagens seriepremière mot Selbu. Å stille med bare en keeper kunne ikke Storhamar satse på.

Operasjon overtalelse
Senstad kontaktet Lene Jøranli og satte i gang operasjon overtalelse.
- Ja, jeg måtte mase fælt for å få henne med, men jeg ga meg ikke og la et massivt trykk på Lene, forteller Arne Senstad.
- Når Lene får et par treninger på seg, kan hun stå godt i målet. Hun er en forsikring for alle, og jeg tror dette blir godt mottatt i spillergruppa.
- Og når Lene først har sagt ja til å være med i denne kampen, er jeg sikker på at hun er giret.

Skal på ferie
- Skal du prøve å overtale henne til å være med videre?
- Lene har sagt ja til å spille denne ene kampen, og så skal hun på 14 dagers sydenferie. Jeg håper å ha på plass en ny målvakt før hun kommer hjem igjen, sier Senstad.
Han hadde ikke tatt kontakt med fjorårets målvakt for en kamps skyld hvis Stine Lidén og Sara Hagli hadde vært spilleklare.

Er i fysisk form
- Er det så dårlig stilt at jeg kan spille, så får jeg stille opp. Men det er bare snakk om et par treninger og en kamp, sier Lene Jøranli til HA-sporten.
Gjøvik-jenta har ikke trent håndball etter at hun spilte den siste sluttspillkampen for Storhamar i vår, men hun har løpt og trent for seg selv, så formen er det ikke noe å utsette på, mener hun.
- Jeg må spille på det jeg har av overskudd, og jeg håper jo å kunne bidra litt.

Spurte om en måned
- Kan det bli snakk om ytterligere kamper nå som du kommer tilbake?
- Det har jeg ikke tatt stilling til, men ...
- Men det er ikke helt umulig?
- Nei, det er ikke noe men! Arne spurte om jeg kunne være med i en måned, men etter kampen mot Selbu reiser jeg på to ukers ferie, og jeg har sagt meg villig til å være med i den ene kampen, sier Lene Jøranli.

Senstad jakter videre
I mellomtiden intensiverer Arne Senstad jakten på en målvakt ytterligere.
Han har fortsatt navn han sjekker ut med agenter og andre kontaktpersoner.
- Jeg håper å ha noe mer konkret allerede i løpet av uka, men jeg tør ikke si når vi har en ny målvakt på plass, sier Storhamar-treneren.

Jeanette Nilsen
Han har både norske og utenlandske navn på arbeidsblokka si. Jeanette Nilsen har vært kontaktet uten at Storhamar fikk napp. Skulle Senstad til slutt lande på en utenlandsk målvakt, vil det også gå noen uker før alle overgangsformalitetene er i orden.
 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00