OSLO: Karl-Arne Johannessen er høyaktuell for comeback i norsk toppidrett som håndballpresident, melder TV 2 Sporten.

Vervet som president blir ledig når Arne Modahl trekker seg på tinget i Trondheim i april.
Johannessen forsvant ut av norsk idrett på en svært dramatisk måte da han trakk seg som idrettspresident i mars 2007 etter sykdom og beskyldninger om triksing med datoen på en e-post.
Karl Arne Johannessen er i dag styreleder i håndballforbundets Region Øst.
Styremedlem Vidar Fillingsnes sier til TV 2 Sporten at han er 99,9 prosent sikker på at Johannessen har lyst til å bli håndballpresident igjen.
- Han gjør en strålende jobb hos oss og er topp motivert, sier Fillingsnes.
Rundt om i håndball-Norges mobiliseres det nå støtte til Johannessen.
TV 2 Sporten vet at Region Midt-Norge allerede har bestemt seg for å arbeide for at han blir ny toppsjef for norsk håndball gjennom vedtak på et styremøte sist helg. De har også kontaktet valgkomiteen for å lansere hans kandidatur.
Karl-Arne Johannessen har ikke svart på TV 2 Sportens henvendelser. (©NTB)
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.