HAMAR: - Slik hun spilte mot Frankrike, var hun en fantastisk håndballspiller. Nå er det viktig at hun stabiliserer seg på dette nivået. Det jobber vi med, sier Storhamar-trener Arne Senstad.

Landslagstrener Thorir Hergeirsson er begeistret for måten Anja spiller håndball på, og han mener hun løser den offensive rollen i et 5-1-forsvar veldig bra.
- Også vi har brukt Anja litt i den rollen, og hun er absolutt et alternativ, sier Senstad, som også har benyttet Kamilla Sundmoen og Inger Senstad offensivt i 5-1-formasjonen.
- Vi har spilt både 3-2-1 og 5-1 i forsvar, men det er i en 6-0-formasjon vi har gjort våre beste kamper, mener Storhamar-treneren.
Senstad tror ikke først og fremst det er formasjoner og system det handler om når Storhamar viser brister i forsvarsmuren.
- Nei, Det handler mer om individuelle ferdigheter, vilje og styrke til å spille forsvar. Hver og en av spillerne må være villige til å gjøre jobben, og som jeg har sagt tidligere; vi har et veldig offensivt anlagt spillermateriell. Jentene var gode bakover i treningskampene, men vi har ikke funnet tilbake den defensive tryggheten vi hadde i sesongoppkjøringen.
- Men det er fint å se at Anja fungerer så godt i rollen på landslaget, og nå håper jeg hun tar med seg den gode formen hjem, sier Senstad.
Storhamar har spillefri i helgen, men tirsdag går turen til Trondheim der Byåsen er vertskap.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.