HAMAR: Etter helgens to håndballkamper i Bring-serien, beviste Storhamar hva som bor i laget.

I første kamp møtte de Skedsmo. Det ble en enkel seier. Jentene spilte så bra at trener Jan Frode Johansen bare kom med rosende ord.
- Det var en veldig bra kamp av samtlige jenter. Der fikk vi vist hva som bor i denne gjengen. Vi har hurtige spillere, noe som kom godt til syne i denne kampen. I tillegg har vi gode keepere. Det er alfa omega i håndball, sier Johansen.

Hønefoss for sterke
I den andre kampen buttet det litt imot. Etter bare en liten times pause, måtte laget på parketten igjen. Der møtte de et uthvilt Hønefosslag.

- Jeg tror mange av jentene begynte å bli slitne på slutten. Vi presterte veldig bra helt til det sto igjen 14 minutter. Med bare ett mål bak, raknet det for hele laget. Slik kampen utviklet seg, ser vi i etterkant at jentene bare mangler litt kondisjon. Heldigvis er det noe av det letteste å gjøre noe med, fortsatte Johansen.
I tillegg fikk Storhamar Kristin Høybakken (14) skadet. Det er en spiller som er høy og sterk, og er en av lagets viktigste spillere.

26 jenter i stallen
Trenerteamet rår over hele 26 jenter. Grunnstammen i laget er jenter født i 1994. Utenom de 17 94-jentene er det med seks jenter født i 1993, og tre jenter som er født i 1995.

De yngste har hele tre år igjen på J16-laget. Fortsetter alle den positive utviklingen de er i nå, er det ingen tvil om at dette er jenter som kommer til å prestere på et høyt nivå de kommende årene.
- Jeg tror det er opp til jentene selv. Satser de videre tror jeg vi får høre mye mer av denne gjengen, avsluttet trener Jan Frode Johansen.

Trenertrio
I helgen var det Jan Frode Johansen som hadde ansvaret for laget. Men han er ikke alene om denne talentfulle gjengen. Svein Grøneng, som har trent de fleste lag i distriktet i en årrekke, er også med. Som hovedtrener har laget selveste landslagsspilleren Anja Edin.

Med en slik trio på trenersiden, er det ingen tvil om at Storhamar satser maksimalt på dette laget.
Neste gang jentene skal spille i Bring-serien, er lørdag 7. november. Da tar Storhamar imot Elverum og Tindlund i Ajerhallen.
Disse jentene var med i helgens kamper i Skedsmohallen: Agnes Nordby Meyer, Hanna Stengel Lunde (målvakter) - Katrine Skinnehaugen, Karoline Lillejordet, Julie Grøneng, Stine Limdbodal, Kristin Høybakken, Gitte Mogensen, Caroline Didriksen, Madeleine Edstrøm, Cecilie Edvardsen, Silje Eng Hulleberg, Siri Ree-Lindstad.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.