HAMAR: - Vi har truffet med det vi fokuserte på etter tapet for Stabæk. Jentene har jobbet veldig bra, og vi har to gode treningsøkter bak oss for dagens kamp, sier Arne Senstad til HA-sporten.
Verken han eller spillerne var fornøyde med de viste mot Stabæk, og selv om forsvarsspillet ikke var patent, var det først og fremst angrepsspillet som haltet.

Mer lojalitet

Etter den svake Stabæk-kampen var dette noen av stikkordene det skulle fokuseres på:
Mer lojalitet til spilleplanen.
Bedre samhandling.
Være mer opptatt av å gjøre lagvenninnene bedre.
Sette mer fart i angrep.
Være skjerpet hele tiden.
Flinkere til å utføre de grunnleggende ferdighetene i forsvar, som å flytte beina og gå på motstanderens arm.

- Må opp mange hakk

- På treningene torsdag og fredag har vi kjørt gjennom ting vi har slitt med å få til før i år, og jeg synes det har vært litt av de gamle taktene over laget igjen, sier Senstad.
- Det er ikke sikkert det er gjort på et par dager å snu det hele, men det virker som om vi har truffet, så får vi se om vi får ut alt i kamp, sier Senstad.
Storhamar-treneren er klar på at hele laget må opp mange hakk i dagens kamp i Nøtterøyhallen.

Et helt annet lag

- Det hadde vært veldig forløsende om vi hadde lyktes, og er vi lojale og følger planene våre samtidig som vi kan sette inn maks trøkk, tror jeg vi skal få se et helt annet Storhamar-lag mot Flint, håper Senstad.
Han synes også han har fått gode svar av de som har sittet mye på benken i det siste, og Senstad ser ikke bort fra at det er flere som vil få spilletid mot Flint, som har vunnet to av sine fem kamper så langt i seriespillet.
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.