Returoppgjør semifinale i sluttspillet: Byåsen - Storhamar

TRONDHEIM (adressa.no): - Formen kjennes mye bedre ut, og nå er jeg klar for å ta i alt jeg har for å vise dem at vi er det beste laget, sier en svært glad Grøtan.

Hun måtte se den første semifinalen, der Byåsen tapte 28-27 på bortebane, fra tv'en hjemme på grunn av at hun ikke hadde fått svar på virustestene hun tok før helgen. Men i dag fikk hun den gledelige beskjeden om at hun hverken har «Northug-viruset» eller noe annet virus i kroppen.

- Jeg ble selvsagt utrolig glad for det, men akkurat nå er jeg litt overrasket over at det ikke var noe virus å spore i det hele tatt, ler strekspilleren.
- Det var vel bare en vanlig, men svært langvarig, forkjølelse, sier hun.

Storhamar leder med ett mål etter den første semifinalen, noe som ikke mye i håndball, men Byåsen-trener Claus Mogensen er svært fornøyd med at Grøtan er friskmeldt slik at han har en god tropp klar for returoppgjøret.

- Det er klart det gir oss flere muligheter med en så dyktig spiller. Hun er annerledes enn Maren (Gundersen journ.anm.), og de to kan også stå sammen i forsvaret slik at andre spillere kan få pauser, sier han.

- Hvordan ser du på sjansene deres i morgen?

- Storhamar ser ut til å ha truffet formen på slutten av sesongen, så jeg mener at det er 50/50 sjanse for at vi går videre til finalen, sier Mogensen.

Trondheim Spektrum, A-hallen, Onsdag kl. 19:00

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.