Søndag ble Storhamar-jentene klare for eliteserien. Det var jubel og glede. Kamilla Sundmoen jublet også, men uten drakt. Et vondt kne utfordrer tålmodigheten – og kanskje framtida som håndballspiller.

– Nå har vi fått eksperter til å se på MR-bildene, og jeg er kjempespent på vurderingen.

Menisken har fått mye juling. I tillegg har Sundmoen slitt med båndskader.

To år igjen av kontrakten

– Jeg føler meg ikke ferdig som håndballspiller, og har lyst til å fullføre kontrakten. Samtidig skal jeg fungere resten av livet. Jeg vil ha muligheten til å gå på ski, og leke sammen med dattera mi.

Hun har to år igjen av kontrakten med Storhamar.

– I hodet er jeg innstilt på å spille videre. Så få vi se hva ekspertene sier om kneet. Jeg vet ikke når jeg får svar. Jeg vil ikke mase for mye, sier Storhamar-spilleren.

Kamilla Sundmoen forteller at hun er lei skader.

– Jeg vil jo gjerne bidra for laget. Det er kjedelig å sitte på tribunen. Det er blitt mye alternativ trening, og det er kjedelig, men samtidig gjør det meg sterkere. Jeg trener det jeg kan, sier 30-åringen.

Kamilla Sundmoen synes det er stor stas at Storhamar er tilbake i eliteserien etter en imponerende sesong i 1. divisjon.

Mer trøkk

– Det sier seg sjøl at det blir mer trøkk rundt kampene når vi skal møte Byåsen og Larvik igjen. Publikum har vært kjempeflinke til å møte opp. Nå blir det flere høydepunkter, og jeg håper det kommer enda flere for å se på oss.

30-åringen mener det er veldig stor forskjell på 1. divisjon og eliteserien.

– Det er større tempo, tøffere dueller og generelt høyere nivå. Vi må opp i intensitet, også på trening. Vi må være skjerpet hele tida, sier Kamilla Sundmoen.

– Veldig spent

Det er ikke bare Sundmoen som er spent på den nye vurderingen. Trener Arne Senstad er også spent.

– Det hadde vært fantastisk å få henne tilbake 100 prosent. Jeg har hatt vondt av henne i det siste. Kneet plager henne skikkelig. Kamilla er ekstrem i stilen, og derfor må alt være i orden. Nå får vi høre hva ekspertene sier, og om de råder henne til å fortsette. Hun skal ha et liv etter håndballen også. Det er et viktig hensyn å ta.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.