- Det var en del andre ting Pytlick har forpliktet seg til og dermed var det umulig for ham å overta Storhamar nå, sier daglig leder Erik Stensrud.

Den daglige lederen innrømmer at dansken var aller øverst på klubbens ønskeliste, og at de han vært i kontakt med den danske treneren sin agent, Carsten Albrechtsen.

- Det er så klart veldig beklagelig at vi ikke klare å sikre oss ham. Det er nemlig svært få trenere som kan konkurrere med ham, og jentene har fortjent en veldig god trener, mener Stensrud.

PENGENE FINNES

- Ville det vært økonomi til å hente en trener som blant annet tatt to OL-gull med Danmark til Prestrudhallen og Storhamar?

- Den biten tror jeg vi hadde løst om han hadde mulighet til å overta laget vårt, sier Erik Stensrud.

Storhamar vil nå bruke tid til å finne ut om de skal fortsette jakten på ny trener, eller satse på Tormod Steen og Bent Svele som trener laget ut sesongen.

Berge plassen

Både Steen og Svele har fungert som assistenter til nylig avgått Alfred Örn Finnsson.

Uansett hva vi velger er det i første omgang snakk om å finne en løsning ut sesongen, slik at vi berger plassen i eliteserien, sier Erik Stensrud.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.