SUZHOU: Det er spesielt samarbeidet mellom Edin og Heidi Løke Larsen tror blir en suksess.
Stor nyvinning
- OL-laget i fjor er nok det beste jeg har spilt på noen gang. Men jeg synes de nye som har kommet inn i år har gjort det bra. Den største nyvinningen er samspillet mellom Anja Edin og Heidi Løke. Det samarbeidet de utviklet i Gjerpen får landslaget nyte godt av nå, sier Tonje Larsen.

Anja Edin er et eneste stort glis for tida. Etter TV-plass under hundrevis av kamper fra internasjonale mesterskap i snart 20 år, står hun nå midt oppi alvoret selv. Forrige gang Edin var i Kina var det snakk om annet.

- Planlegger lite
- Da var vi i Beijing i tre-fire dager. Turen ble tatt nesten på sparket, og vi hadde nesten bare med oss pass, visum og kredittkort til handling, sier Edin til NTB.

Nå blir det lite av slikt de neste to og en halv ukene. Edin har frisket opp en del kamper med perler av innspill og mål.
- Jeg har innstilt meg på alt med tanke på VM. At jeg får spille lite eller mye. Kanskje får jeg bare et halvt minutt i en kamp. Da gjelder det å gjøre noe bra. Men egentlig liker jeg ikke å planlegge for mye. Jeg tar det mye som det kommer.

Forsvarstrening
- Jeg er stolt av å være med på landslaget. Det gir meg en god følelse, sier 26-åringen.

Hun kom ikke med i VM-troppen i første uttak. Da svarte hun med febrilsk forsvarstrening for å overbevise trener Thorir Hergeirsson. Satsingen innebar også økter med Elverums herrer.
I gruppespillet skal Japan, Tunisia, Chile, Ungarn og Romania få kjenne på Norges og Storhamars Anja.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.