OSLO: Storhamar-spiller Anja Edin var ikke å finne blant de 12 spillerne som landslagstrener Thorir Hergeirsson har tatt ut til VM-spill i VM i Kina fra 28. november til 21.desember.

Men Anja har fortsatt sjansen til å komme med i VM-troppen. Sammen med sju andre spillere er hun tatt ut til å spille Møbelringen Cup i Trondheim 20.-22. november. Disse åtte konkurrerer om fire VM-billetter.


Klare for VM

Kari Aalvik Grimsbø, Byåsen Elite
Terese Pedersen, Hypo Niederösterreich
Katrine Lunde Haraldsen, Viborg HK
Heidi Løke, Larvik HK
Tonje Nøstvold, FC Midtjylland
Karoline Dyhre Breivang, Larvik HK
Kari Mette Johansen, Larvik HK
Marit Malm Frafjord, Byåsen Elite
Tonje Larsen, Larvik HK
Linn Kristin U Riegelhuth, FCK Håndbold
Tine Stange, Larvik HK
Camilla Herrem, Byåsen Elite


Kjemper om VM-plass:

Renate Urne, HC Leipzig
Inga Berit Svestad, Byåsen Elite
Kristine Lunde-Borgersen, Viborg HK
Tine Rustad Kristiansen, Larvik HK
Linn Jørum Sulland, Larvik HK
Ida Alstad, Byåsen Elite
Anja Edin, Storhamar Håndball
Siri Seglem, Aalborg DH


 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.