HAMAR: Ole Erik Hulleberg fortsetter som leder for Storhamar Håndball. Det ble vedtatt av en enstemmig forsamling på årsmøte.
Breddeleder Aud Riseng fortsetter i styret, det samme gjør eliteleder Atle Bronkebakken.
Ny i styret er Jan Kåre Hjelmseth.
Styrets hovedfokus de siste årene har vært å snu den økonomiske utvikling. Regnskapet som ble lagt fram var i overskudd, som HA skrev tirsdag.
- Snuoperasjonen har vært tøff, men helt nødvendig for å sikre klubbens framtid. Heretter skal vi jobbe med realistiske budsjetter, sier Hulleberg i en pressemelding.
Styret startet onsdag jobben med et strategiarbeid. Det neste året skal Storhamar Håndball definere klubbens visjon, mål og verdier.
- Vi skal bevisstgjøre oss selv på hvem vi er, hvor vi vil og hvordan vi skal komme dit. Visjonen, målene og verdiene skal være retningsgivende for beslutningene vi skal i klubben, fortsetter Hulleberg i pressemeldingen.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.