HAMAR: På grunn av den siste runden i eliteserien i fotball, ønsket Storhamar i utgangspunktet å spille oppgjøret lørdag 1. november.

Da er det imidlertid seriekamp i eliteserien i ishockey mellom Storhamar og Frisk-Asker.
For å unngå kollisjoner, slik det ble med landskampen i fotball lørdag, velger håndballgruppa søndag ettermiddag.

- Får se begge
- Derfor har vi valgt å spille kampen søndag. Vi har vært i kontakt med fotballforbundet for å forsikre oss om at kampene i eliteserien ikke flyttes fra klokka 18, og målet vårt er at vi skal være ferdig i god til de kampene, slik at alle som er idrettsinteressert, får med seg både håndball og fotball, sier daglig leder Svein-Erik Edvartsen.

Eksakt tidspunkt for kampstart er ikke endelig bestemt, men målet er at håndballkampen skal være ferdig senest en time før HamKam møter Molde på Briskeby.

500 til salgs
Mandag starter billettsalget til oppgjøret mot Leipzig, som i mange år har vært ett av Tysklands beste damelag, og ble cupmester i fjor, på tampen av sesongen 2006/2007 - med Heidi Tjugum i mål i finalen.

- Vi har foreløpig 500 billetter som legges ut for salg, og håper at det blir raskt solgt ut. Dette er en helt annen motstander enn vi hadde i 2. runde, og en spennende håndballkamp vi håper å vinne med støtte fra full hall, sier Edvartsen.
Resten av plassene i Prestrudhallen er forbeholdt VIP-gjester og samarbeidspartnere.
- Når vi har sjekket interessen fra disse, kan det blir noen flere billetter ledige for salg, fastslår Edvartsen.

PS! Bortekampen spilles i Tyskland søndag 9. november.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.