Klubbene til Karoline Næss (24), Stabæk, Ramune Pékarskyté (32), Levanger, Veronica Kristiansen (21), Glassverket og Emily Stang Sando (22), Flint har i disse dager fått brev fra Storhamar.
Oslo
Dette er de fire spillerne som står øverst på Arne Senstads ønskeliste når han skal erstatte Anja Edin og finne en keeperkollega til Stine Lidén foran neste sesong.
I tillegg skal han ta kontakt med Rannveig Haugen, som skal ha signalisert at hun kan være på veg hjem fra Tyskland.
Emily Stang Sando er målvakt i Flint Tønsberg, og er keeperen Arne Senstad håper skal utgjøre keeperduoen sammen med Stine Lidén neste sesong.
Tre bakspillere
- Alle vi har sendt brev på, er gode håndballspillere, og tre av dem er bakspillere. Det er samtidig tre forskjellige type som alle kan gå inn og forsterke laget vårt, sier Arne Senstad til HA-sporten.
Han har ennå ikke snakket med noen av de aktuelle spillerne, men har sendt brev til klubbene for å få lov til å ta kontakt og høre om noen av dem kan være aktuelle.
- Vi ønsker å starte med disse, så får vi se om det kan bli flere aktuelle etter hvert, sier Senstad som håper på en eller to av dem.
Næss reserve i VM
Stabæks Karoline Næss var reserve på det norske laget under VM i Brasil, og er så tett oppunder landslaget som mulig.
Senstad har registrert at Ramune Pékarskytés kontrakt med Levanger går ut etter denne sesongen. Hun har vært en del skadet i år, men ble kåret til årets venstreback i eliteserien forrige sesong.
- Veronica Kristiansen er en allroundspiller fra Glassverket, som tidligere har spilt i Våg, forteller Senstad.
Hun og Glassverket er nå på opprykksplass, og Kristiansen har bare Izabela Duda og Mari Hegna foran seg på toppscorerlista i 1. divisjon.
Rannveig Haugen
Arne Senstad ivrer også etter å få seg Hamar-jenta, Rannveig Haugen tilbake til klubben.
- Det virker som hun vil hjem fra Tyskland, og jeg kommer til å ta kontakt. Rannveig er bra som person og spiller. Hun er veldig god defensivt, og er en spiller å bygge laget rundt, sier Senstad, som også håper å få med seg alle, bortsett fra Anja Edin, av årets spillere videre.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00