Navn: Heidi Løke
Født: 12.12.1982.
Klubb: Larvik HK.
Meritter: Bronse 06/07 i serien med Gjerpen. Årets strekspiller 05/06. EM-gull 2008. NM gull med Larvik 2008.
1) Hvordan er søsteren din som søster?
- Lise er verdens beste søster. Hun er omtenksom, snill, og morsom.
2) Hvordan er søsteren din som håndballspiller?
- Hun er BEST! Hun er fantastisk flink til å få tak i ballen. Har et lavt tyngdepunkt og er rå i vendingene. Blir hun brukt riktig, så er hun ustoppelig.
3) Hva liker du best ved søsteren din?
- Humoren hennes. Jeg ler bare jeg ser henne.
4) Hvem er sterkest av dere?
- Det er selvfølgelig meg, men tror ho nærmer seg snart. Men banker ho lett.
5) Hva er hennes beste menneskelige trekk?
- Hun er et fantastisk menneske. Hun bryr seg om alle og stiller alltid opp hvis det er noe.
6) Hva er hennes mest rampete trekk?
- Hun har en del uvaner som bærer preg av at hun har vokst opp med fem brødre og meg. Raping og andre kroppslige lyder er helt normalt for denne jenta.
7) Hva irriterte deg mest ved henne i oppveksten?
- At hun var en «Pain in the ass».
8) Har hun noen talenter?
- Tro det eller ei, men hun er faktisk litt god til å synge og dikte.
9) Fortell noe om henne som de fleste ikke kjenner til:
- Lise har store evner som underholder og kunne fort havnet i underholdningsbransjen, hvis hun ikke hadde valgt å satse på idretten. For det leserne ikke vet, er at Lise har medvirket som skuespiller i den kjente kultfilmen «Bread and Cirkus» som vår kjære bror Morten Løke har regissert. Lises rollefigur GIRL GOING INTO ANUS har en meget fremtredende betydning i filmen. Som dere hører av navnet på hennes rollefigur, har hun en fantastisk vanskelig oppgave, som hun løser på en fantastisk måte. Skulle nesten tro hun har erfaring på dette. Jeg anbefaler alle å skaffe seg denne filmen, som blant annet har blitt en hit som kultfilm i Tyskland. Og for denne rollen hadde Lise fortjent en Oscar eller to.
10) Hvem vinner kampen Storhamar-Larvik?
Larvik!!!
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.