HAMAR: Storhamars håndballkaptein, Rannveig Haugen, er i tenkeboksen og regner med å gi Storhamar beskjed i løpet av mai måned om hun fortsetter eller ei.
- Jeg er veldig usikker på hva jeg skal gjøre. Det kommer mye an på studiesituasjonen min, og de studiene jeg vurderer, kan jeg ikke ta i Hamar, sier Rannveig Haugen til HA-sporten.

Alternativet for Rannveig kan være å flytte til Oslo, og da ser hun det som ubrukbart å pendle til Hamar for å spille eliteseriehåndball.
Denne sesongen har Rannveig stort sett vært forsvarsspiller i Storhamar. Hun har ytret ønske om å få mer offensiv spilletid - noe trener Arne Senstad har sagt han ikke kan garantere.
- Er det avgjørende om du får mer spilletid i angrep?
- Nei. Hvis jeg blir i Hamar, så spiller jeg for Storhamar.
- Har du vært i kontakt med noen Oslo-klubber?
- Nei, det har jeg ikke. Akkurat nå er jeg i tenkeboksen, og jeg regner med å gi Storhamar beskjed i løpet av mai, sier Rannveig Haugen.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.